Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία ReVoC είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία.Ιδρύθηκε αρχές του 2000 στην Αθήνα, από τον Ιωάννη Τζεζάνα.

Ξεκινώντας δυναμικά με εισαγωγές καλλυντικών και αξεσουάρ για τη γυναίκα και τη διάθεσή τους σε μικρά καταστήματα καλλυντικών, η Revoc πολύ γρήγορα και ευέλικτα εξελίχθηκε σε μία υπολογίσιμη δύναμη ανάμεσα σε όλες τις μεγάλες εταιρείες διανομής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων.

Η σειρά σερβιετών Cocoon από πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι που ανέπτυξε σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ιταλία, παραγωγής οικολογικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής, προστίθεται σε μια ευρεία σειρά ποιοτικών προϊόντων  περιποίησης και φροντίδας που αντιπροσωπεύει και διαθέτει  σε μεγάλες αλυσίδες super market, καταστημάτων καλλυντικών και φαρμακείων, σε όλη την Ελλάδα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Αναπτύσσουμε, αντιπροσωπεύουμε και διακινούμε ποιοτικά προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή και αφήνουν ελάχιστο επιβαρυντικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Βασική μας προτεραιότητα είναι η εταιρική υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Δεσμευόμαστε για ένα προϊόν με οικολογικά χαρακτηριστικά. Με κάλυμμα και απορροφητικό πυρήνα από πιστοποιημένο βαμβάκι 100% βιολογικό, χωρίς χρήση χλωρίου και άλλων χημικών. Με περιτύλιγμα από προϊόν παράγωγο του καλαμποκιού ανακυκλώσιμο και κομποστοποιήσιμο.
Με πιστοποίηση από το διεθνές Ινστιτούτο ICEA ( Environmental and Ethical Certification Institute ) που πιστοποιεί εταιρείες που ασκούν τις δραστηριότητές τους με σεβασμό στους ανθρώπους και τη φύση, υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και τα δικαιώματα των καταναλωτών. Ένα προϊόν που προσφέρει στις γυναίκες φροντίδα και άνεση και ταυτόχρονα συμβάλλει στη μείωση των αποβλήτων και τη βελτίωση της αειφόρου ανάπτυξης.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας υποστηρίζει το έργο της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ).

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων Cocoon διατίθεται στην ΕΟΠΕ για ενίσχυση των δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου τραχήλου της μήτρας.